Image Image Image Image Image

Nieuws

01

May

Start bouw Huysackers

  • By LSL

De bouwwerkzaamheden door aannemer BMV van 55 huurwoningen voor woningbouwvereniging Woonbedrijf zijn gestart. Een tweetal woningblokken zijn ontworpen in een kempische stijl. Andere blokken hebben een wat strakkere vormgeving ontleend aan de bossche school.
Kijk op de projectpagina voor meer beelden.

24

Mar

Maatregelen COVID-19

  • By LSL

LSL Architecten heeft vanwege de COVID-19 crisis een aantal maatregelen genomen. Afspraken doen we bij voorkeur alleen telefonisch en per mail. Er wordt afwisselend thuis gewerkt. Dit heeft echter zo goed als geen invloed op de productiviteit van ons bureau, aangezien we leven in een tijd waarin de digitale tools voor communicatie en werken op afstand volop aanwezig zijn. We hopen dat we hier allemaal weer gezond uitkomen, waarna we ons weer 100% kunnen focussen op het realiseren van mooie projecten.
Op de contact pagina staan wat extra telefoonnummers mocht u problemen hebben om ons te bereiken.

Vincent van de Langenberg
Lars Stiphout

10

Mar

Huysackers fase 2

  • By LSL

Nieuwbouwplan Huysackers is het 2e dorp van de wijk Zilverackers in Veldhoven. Huysacker wordt ontwikkeld door Floreffe II, een samenwerking van BPD , van Santvoort Projectontwikkeling, Land ‘s-Heeren en de gemeente Veldhoven.
LSL Architecten is bezig met 55 huurwoningen en 21 appartementen in de uitvoeringsfase en 13 koopwoningen in de verkoopfase. De woningen zijn in verschillende stijlen ontworpen conform het beeldkwaliteitsplan.
Fase 2a is in verkoop op de site www.nieuwbouw-huysackers.nl. Binnenkort volgt er meer informatie over de woningen op de projectpagina.

Visualisatie: Backbone visuals and concepts

20

Dec

Feestdagen

  • By LSL

LSL Architecten wenst u fijne kerstdagen. Het afgelopen jaar hebben we aan veel mooie projecten mogen werken. Dank aan iedereen die hier bij betrokken is geweest!

Van 25 december t/m 1 januari is ons kantoor beperkt bereikbaar.

15

Aug

Start verkoop appartementen Purmerend

  • By LSL

Op 26 augustus zal de verkoop starten van de 12 appartementen aan de Westerweg te Purmerend. Het gebouw heeft de naam ‘Westerzicht’ gekregen. Op de projectpagina zijn meer beelden te zien.

visualisatie: de Beeldenfabriek Rotterdam

06

Jun

Start bouw 8 duplexwoningen

  • By LSL

Donderdag 6 juni was de start bouw van de 8 duplexwoningen te Reusel. De woningen komen op de locatie van het voormalige jongerencentrum D’n Horst.

20

Dec

Appartementen Reusel

  • By LSL

In Reusel is de uitvoering van de 25 appartementen in volle gang. Op 20 december is het hoogste punt gevierd samen met aannemer van Montfoort. Zie hier het nieuwsbericht op de site van Woningstichting de Zaligheden
Op de projectpagina zijn interieurimpressies toegevoegd van de types C en F. Zo is er alvast een kijkje te nemen in het interieur van de nieuwe appartementen

Interieur type C:

Interieur type F:

03

Aug

Appartementen Purmerend

  • By LSL

Aan de Westerweg te Purmerend heeft LSL Architecten een plan voor 12 appartementen ontworpen. De klassieke uitstraling past perfect in het beeld van de Westerweg.
Kijk op de projectpagina voor meer beelden

24

Jul

Start verkoop Nuenen West

  • By LSL

Vandaag zijn de woningen in Nuenen West bouwveld D in verkoop gegaan. LSL Architecten heeft hier 41 woningen ontworpen. Van vrijstaande woningen tot tweekappers en rijwoningen. Alles in een dorpse sfeer die eer doet aan de uitstraling van het dorp Nuenen. Opdrachtgever BPD Eindhoven gaat online de woningen verkopen. Klik hier voor de site van Nuenen West, bouwveld D.
Op de projectpagina zijn beelden te zien van de verschillende type woningen die LSL Architecten ontworpen heeft.

28

Feb

Naam appartementengebouw Reusel

  • By LSL

Op 27 februari is het bouwbord onthuld met daarop de naam van het appartementengebouw te Reusel. Het gebouw zal de naam ‘De Ark’ krijgen. Woningstichting de Zaligheden had hiervoor een prijsvraag uitgeschreven waarop vele reactie zijn binnengekomen. Een aantal mensen hadden dezelfde naam ingestuurd en werden daarvoor beloond met een attentie door directeur Chris Theuws . De naam de Ark verwijst naar een oud klooster wat op deze plek heeft gestaan. Bouwbedrijf van Montfoort zal spoedig starten met de bouw. Op de projectpagina zijn meer beelden te zien van het gebouw.