Image Image Image Image Image

Nieuws

28

Feb

Naam appartementengebouw Reusel

  • By LSL

Op 27 februari is het bouwbord onthuld met daarop de naam van het appartementengebouw te Reusel. Het gebouw zal de naam ‘De Ark’ krijgen. Woningstichting de Zaligheden had hiervoor een prijsvraag uitgeschreven waarop vele reactie zijn binnengekomen. Een aantal mensen hadden dezelfde naam ingestuurd en werden daarvoor beloond met een attentie door directeur Chris Theuws . De naam de Ark verwijst naar een oud klooster wat op deze plek heeft gestaan. Bouwbedrijf van Montfoort zal spoedig starten met de bouw. Op de projectpagina zijn meer beelden te zien van het gebouw.


12

Feb

Kantoor gesloten 12-13 februari

  • By LSL
Maandag en dinsdag, 12-13 februari, is ons kantoor gesloten.
Vanaf woensdag 14 februari zijn we weer gedeeltelijk aanwezig.
De mail wordt wel gelezen maar evt. reactie daarop kan wat langer duren.
 

22

Dec

Feestdagen

  • By LSL

LSL Architecten wenst u fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2018. Ons kantoor is van 23 december tot 2 januari beperkt bereikbaar. 

 

03

Oct

Patiowoningen Spreehof

  • By LSL

Aan de Spreehof te Veldhoven is de bouw van een drietal moderne patiowoningen door Groenen bouw in volle gang. Aan de Priorhof komen nog eens twee woningen. Op de projectpagina is meer informatie te zien.

29

Aug

Woningen Lange Kruisweg

  • By LSL

Aan de Lange Kruisweg in Veldhoven zijn de 7 woningen opgeleverd door bouwbedrijf van Santvoort. De frisse woningen voegen zich zonder problemen in de bestaande wijk.

03

Aug

Vakantie

  • By LSL

Ons kantoor is van 1 t/m 11 augustus gesloten. Vanaf maandag 14 augustus zijn we weer gedeeltelijk aanwezig. Na de officiele bouwvak Zuid, op maandag 21 augustus, zijn we weer op volle sterkte aanwezig.
LSL Architecten wenst u een fijne vakantie!

27

Jun

Kantoor Stickerkoning

  • By LSL

Deze week hebben we de nieuwbouw van het kantoor van de Stickerkoning bezocht. De opdrachtgever en eigenaar van het bedrijf gaf trots een rondleiding en was zeer tevreden met het eindresultaat. Bouwbedrijf van Montfoort heeft alles netjes afgewerkt.

Stickerkoning kantoor Veldhoven 02

Bekijk de vernieuwde project pagina hier.

21

Feb

Woonhuis Son

  • By LSL

Deze woning, in de wijk Sonniuspark te Son, is bijna gereed. Een heldere, moderne woning. Mooi contrast door het toepassen van een zwarte steen in combinatie met stucwerk. Aannemer Bouwcomfort uit Schijndel is bezig met de afbouw.
Overdijk1
Overdijk2

21

Dec

Fijne Feestdagen

  • By LSL

LSL Architecten wenst u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017! Voor een aantal van onze projecten hebben wij een sfeervolle kerstkaart gemaakt.

kerstkaart-provincialeweg32

Bekijk hieronder de gehele collectie.

 

20

Oct

Start bouw Dorpshart Helvoirt

  • By LSL

Op donderdag 20 oktober is de bouw van 32 woningen te Helvoirt officieel van start gegaan. Wethouders Eric van Dungen en Johan van de Brand van de gemeente Haaren gaven samen met Emile van Tuyl, ontwikkelingsmanager bij BPD, het officiële startsein. Samen met de toekomstige bewoners en aannemer van Santvoort uit Veldhoven is dit feestelijke moment gevierd.

start-bouw-dorpshart-helvoirt

Projectpagina Dorpshart Helvoirt