Image Image Image Image Image

Over ons

LSL Architecten is een architectenburo dat sinds 1998 gevestigd is in Veldhoven. Ons team bestaat uit twee architecten en een tekenafdeling aangevuld met een aantal freelance medewerkers en stagiaires.
Het werkgebied waarin wij actief zijn bevindt zich voornamelijk in Brabant en concentreert zich op de regio Eindhoven.

Wij hebben ruime ervaring in zowel verbouwingen en woonhuizen voor particulieren als grote opdrachten voor professionele opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en gemeenten.
Voor onze  opdrachtgevers werken wij onder andere aan projectmatige woningbouw, appartementencomplexen, bedrijfshallen en nieuwbouw van kantoren.

Als buro streven wij naar een hoogwaardige architectonische en bouwkundige kwaliteit. De wensen en eisen van de opdrachtgever staan echter altijd voorop. Onze ontwerp stijl is divers, van modern tot traditioneel, en past zich moeiteloos aan naarmate de omgeving, locatie of opdrachtgever daarom vraagt.
Tijdens elke fase van het ontwerpproces kunt u altijd uit meerdere alternatieven kiezen. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossingen uit het oogpunt van bruikbaarheid, architectonische kwaliteit, duurzaamheid en uiteraard betaalbaarheid.
Om het proces en de verschillende oplossingen en alternatieven beter inzichtelijk te maken, presenteren we vanaf de start van het traject alle stappen door middel van 3d visualisaties.

U kunt bij ons altijd binnenlopen voor vragen, of een afspraak maken om uw plannen en wensen te bespreken. Deze oriƫnterende afspraak is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

 

Vincent van de Langenberg, architect
Lars Stiphout, architect